domingo, 31 de enero de 2016

Globus d'Or 2016

GLOBUS D'OR

Els Premis Globus d'Or  són després dels Oscar,el guardó més important en el marc del cinema americà. Celebrats des de 1944. Es tracta d'uns premis anuals per a pel·lícules i programes de televisió. Els guardons són concedits per l'Associació de Premsa Extrangera de Hollywood.
Aquest gener de 2016 s'ha celebrat el setanta-tresè aniversari d'aquesta gala a l'hotel Beberlly Hilton de Beberlly Hills.

Alguns dels guanyadors D'aquest any, han estat:
A la millor pel·lícula de Drama -   El renacido (The Revenant) 

El renacido (The Revenant)
"Any 1823. Profunditats de l'Amèrica salvatge, l'explorador Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) participa amb el seu fill Hawk en una expedició de recol·lecta de pells. Glass resulta greument ferit per un os i és abandonat a la seva sort per un membre del seu equip, John Fitzgerald (Tom Hardy). Només comptant amb la seva força de voluntat en Glass haurà d'enfrontar-se i sobreviure en un territori hostil, a un hivern brutal i a la constant guerra amb les tribus de nadius americans"



     















A la millor pel·lícula de Comèdia o Musical -   Marte (The Martian)
"Durant una missió tripulada a Mart, l'astronauta Mark Watney es donat per mort després d'una terrible turmenta i es abandonat per la tripulació, que posa rumb a la Terra. Pero Watney ha sobreviscut i es troba atrapat i sol a l'hostil planeta vermell, amb reserves escasses, haurà de recórrer al seu enginy i instint per sobreviure i trobar la manera de comunicar-se amb la terra per dir que no ha mort".





















Millor actriu a pel·licula de comedia - Jennifer Lawrence, Joy 

  
He escollit aquesta guanyadora d'entre els altres, per què personalment m'agrada molt com treballa i tinc moltes ganes de veure la pel·lícula Joy per la que ha obtingut el Globus D'Or a la millor actriu.




 "Joy Mangano  és una humil treballadora de Long Island, mare de tres fills que acaba convertint-se una  reconeguda inventora de productes per la llar i en una exitosa dona de negocis."





No hay comentarios:

Publicar un comentario